Tietoa lukijoille

Trio on kahdesti vuodessa ilmestyvä klassisen musiikin esittämisen ja pedagogiikan, esityskäytäntöjen, niiden estetiikan ja historian sekä nykyhetken haasteiden tutkimukseen keskittyvä julkaisu, jossa on sijaa myös klassisen musiikin historiaan, filosofiaan ja teosanalyysiin keskittyville kirjoituksille. Trio sisältää vertaisarvioituja (kaksoissokko) tieteellisiä artikkeleita sekä muita kirjoituksia: väitös- ja tarkastustilaisuuksien lektioita, katsauksia, raportteja, puheenvuoroja ja kirja-arvosteluja.

Lehti on saanut Tieteellisten seurain valtuuskunnan (TSV) myöntämän Vertaisarvioitu-tunnuksen ja sitoutunut sen ohjeiden mukaiseen eettiseen toimintaan artikkeleiden vertaisarvioinnissa.

Vanhemmat numerot vuosilta 2012–18 (Vol. 1–8) ovat luettavissa Taju-julkaisuarkistossa ja Issuu-julkaisualustalla.

Kehotamme lukijoita rekisteröitymään palveluun, joka ilmoittaa tämän julkaisun uusista julkaisuista. Käytä tämän julkaisun etusivun yläosassa olevaa Rekisteröidy -linkkiä. Rekisteröitymisen tuloksena lukijalle lähetetään sähköpostitse julkaisun jokaisen uuden numeron sisällysluettelo. Tämän palvelun käyttäjälistan avulla julkaisu myös saa tietoa kannattajamääristään ja lukijakunnastaan. Julkaisun Tietosuojaseloste takaa, että lukijoiden nimiä ja sähköpostiosoitteita ei käytetä muihin tarkoituksiin.